MTB in in aanleg

'Beste MTB-regio van Nederland word je niet zomaar'

Bij Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg zijn ze in hun nopjes nu ze door de mountainbikers uit heel Nederland zijn verkozen tot beste mountainbikeregio.

IMG_1894
Anna van der Breggen heeft haar eigen allée in Valkenburg

Wielrenster Anna van der Breggen heeft op het vakantiepark op de Cauberg haar eigen allée gekregen. Ze onthulde het straatnaambordje zelf.

IMG_1871
Wielrenner Stijn Daemen gaat samenwerken met Aike Visbeek

Nederlands kampioen bij de beloften Stijn Daemen gaat komend seizoen samenwerken met Aike Visbeek. Het doel is het binnenhalen van een profcontract voor Daemen.

Wout Poels in Tour
Wout Poels begint goed aan laatste week in Vuelta

Met een elfde plaats in de tijdrit is Wout Poels de laatste week van de Vuelta naar tevredenheid begonnen. De renner uit Blitterswijck was ruim één minuut langzamer dan ritwinnaar Primos Roglic.

Wout Poels
Staflid wielerploeg Wout Poels besmet met coronavirus

Eén van de stafleden van de wielerploeg van Wout Poels is positief getest op het coronavirus tijdens de laatste testronde voor de start van de Vuelta.

TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Dumoulin en Poels op zoek naar succes in de Vuelta

Tom Dumoulin en Wout Poels gaan dinsdag in Irún van start in de Vuelta. Beiden gaan in deze Spaanse ronde op zoek naar persoonlijk succes.

16-10 Clinic Jumbo Visma
Eerste keer op racefiets: 'Er zitten een paar talenten bij'

Op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard kon de jeugd kennismaken met de wielersport. Voor de meesten was het voor het eerst dat ze op een racefiets reden.

Parkhotel Valkenburg
Nieuwe rensters voor wielerploeg Parkhotel Valkenburg

Wielerploeg Parkhotel Valkenburg heeft zich versterkt met vijf nieuwe rensters. De aanwinsten gaan volgend seizoen voor de Limburgse ploeg rijden.

Kleebergcross
Kleebergcross gaat voor tweedaags evenement in 2021

Organisator Robert Loozen kijkt alweer vooruit naar de editie van 2021. De veldrit in Mechelen wordt dan een tweedaags evenement.

Wout Poels in Tour
Wout Poels start in Vuelta

Wout Poels is opgenomen in de Vuelta-selectie van zijn ploeg Bahrain McLaren.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten