Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielerploeg Tom Dumoulin krijgt nieuwe fietsen

Geplaatst opdinsdag 15 mei 2018 - 6:40

Tom Dumoulin, Mike Teunissen en Roy Curvers fietsen volgend jaar op een nieuwe fiets.

Team Sunweb, de ploeg van de Limburgse renners, is rond met het fietsmerk Cervélo, zo meldt De Telegraaf. De wielerploeg hoopt meer stappen in de ontwikkeling te kunnen zetten met de nieuwe fiets.

Giant
Daarmee lijkt een einde te komen aan de samenwerking met Giant. Het fietsenmerk uit Taiwan is al sinds 2014 verbonden aan de wielerploeg.

Reisbureau
Eerder werd al bekend dat Sunweb langer doorgaat als sponsor van de wielerploeg. Het huidige contract loopt door tot en met 2019 en dat wordt daarna omgezet in een verbintenis voor onbepaalde tijd.

Lees ook: Reisbureau langer door met wielerploeg Tom Dumoulin

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen