Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielerfan laat broek zakken voor Tom Dumoulin

Geplaatst opwoensdag 29 november 2017 - 17:15

Een wielerliefhebber heeft voor het oog van televisiecamera's zijn broek laten zakken voor Tom Dumoulin.

Dat deed hij om de Maastrichtse vedette zijn tattoo te laten zien, die hij had genomen ter ere van Dumoulins overwinning in de Giro d'Italia. De wielerfan had in een weddenschap beloofd zich te laten tatoeëren als Dumoulin zou winnen.

College Tour
Het verhaal over de tattoo werd verteld tijdens de opnames van televisieprogramma College Tour, waarin Twan Huys beroemdheden interviewt met studenten als publiek. Dinsdag werd in Maastricht de aflevering met Tom Dumoulin opgenomen.

Lees ook: Twan Huys strikt Tom Dumoulin voor College Tour

Op vrijdag 1 december is het hele interview te zien op NPO 1.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen