Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielerevenement Limburgs Mooiste krijgt halve marathon

Geplaatst opdonderdag 24 januari 2019 - 16:12

Wielerevenement Limburgse Mooiste krijgt er een halve marathon bij: de Obvion Run.

De hypotheekverstrekker uit Heerlen en het evenement tekenden donderdagmiddag een contract voor drie jaar. De wedstrijd wordt op 16 juni gehouden en start voor het gebouw van Obvion.

Zevenhonderd deelnemers
Vorig jaar werd het evenement al uitgebreid met een loop van vijf of tien kilometer. Daar deden zevenhonderd lopers aan mee. De organisatie rekent nu op het dubbele aantal deelnemers.

Tourfietsers
Limburgse Mooiste is een fietsevenement dat bestaat sinds 1992. Tourfietsers kunnen ook dit jaar weer kiezen uit meerdere afstanden door het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Er wordt dit jaar ook een kidsrun gehouden, die dwars door het gebouw van Obvion gaat lopen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen