Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielerevenement Limburgs Mooiste krijgt halve marathon

Geplaatst opdonderdag 24 januari 2019 - 16:12

Wielerevenement Limburgse Mooiste krijgt er een halve marathon bij: de Obvion Run.

De hypotheekverstrekker uit Heerlen en het evenement tekenden donderdagmiddag een contract voor drie jaar. De wedstrijd wordt op 16 juni gehouden en start voor het gebouw van Obvion.

Zevenhonderd deelnemers
Vorig jaar werd het evenement al uitgebreid met een loop van vijf of tien kilometer. Daar deden zevenhonderd lopers aan mee. De organisatie rekent nu op het dubbele aantal deelnemers.

Tourfietsers
Limburgse Mooiste is een fietsevenement dat bestaat sinds 1992. Tourfietsers kunnen ook dit jaar weer kiezen uit meerdere afstanden door het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Er wordt dit jaar ook een kidsrun gehouden, die dwars door het gebouw van Obvion gaat lopen.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen