Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielerevenement Limburgs Mooiste gaat uitbreiden

Geplaatst opmaandag 29 januari 2018 - 11:49

Wielerevenement Hago Limburgs Mooiste gaat uitbreiden. Vanaf dit jaar komt er ook een onderdeel voor hardlopers.

Limburgse Mooiste wordt al 26 jaar georganiseerd in en rondom Heerlen. Toerfietsers kunnen verschillende afstanden afleggen over een parcours door de regio. Elk jaar doen er zo'n 15.000 mensen aan mee.

Hardloopwedstrijd
Volgens de organisatie wordt het tijd om uit te breiden. Daarom is er op zondag 27 mei voor het eerst een hardloopwedstrijd. Deelnemers kunnen kiezen voor 5 of 10 kilometer. De start is, net als bij het fietsevenement een dag eerder, op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen.

Genieten
"Het complete evenement is ingericht voor de recreatieve sporter", zegt Jesse Linssen van de organisatie. "Naast de sportieve uitdaging willen deelnemers genieten van de prachtige omgeving. Dat kon al vanaf de fiets, nu kunnen hardlopers dat ook."

De inschrijving voor het nieuwe onderdeel opent op 1 februari.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen