Overslaan en naar de inhoud gaan

Wielerevenement Limburgs Mooiste gaat uitbreiden

Geplaatst opmaandag 29 januari 2018 - 11:49

Wielerevenement Hago Limburgs Mooiste gaat uitbreiden. Vanaf dit jaar komt er ook een onderdeel voor hardlopers.

Limburgse Mooiste wordt al 26 jaar georganiseerd in en rondom Heerlen. Toerfietsers kunnen verschillende afstanden afleggen over een parcours door de regio. Elk jaar doen er zo'n 15.000 mensen aan mee.

Hardloopwedstrijd
Volgens de organisatie wordt het tijd om uit te breiden. Daarom is er op zondag 27 mei voor het eerst een hardloopwedstrijd. Deelnemers kunnen kiezen voor 5 of 10 kilometer. De start is, net als bij het fietsevenement een dag eerder, op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen.

Genieten
"Het complete evenement is ingericht voor de recreatieve sporter", zegt Jesse Linssen van de organisatie. "Naast de sportieve uitdaging willen deelnemers genieten van de prachtige omgeving. Dat kon al vanaf de fiets, nu kunnen hardlopers dat ook."

De inschrijving voor het nieuwe onderdeel opent op 1 februari.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen