Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Wielercoryfee Bennie Ceulen kondigt pensioen aan

Geplaatst opvrijdag 19 oktober 2018 - 13:53

De 66-jarige Maastrichtenaar Bennie Ceulen neemt aan het einde van dit jaar afscheid als perschef bij Team Sunweb, de wielerploeg van Tom Dumoulin.

"Na lang twijfelen en met pijn in het hart heb ik besloten om aan het einde van dit jaar te stoppen als perschef", zegt Ceulen in een persbericht van de wielerploeg, waar hij sinds 2009 werkzaam was. "Niet voor een andere baan, maar om met pensioen te gaan."

Giro
Een van de hoogtepunten uit zijn loopbaan is de Giro-zege van zijn stadsgenoot Tom Dumoulin, zo zegt hij verder. Ceulen wil als pensionado meer tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Carrière
Ceulen was vroeger zelf ook als profrenner actief. Hij was zelfs ploeggenoot van Tourwinnaars Lucien van Impe en Bernard Hinault. Na zijn wielerloopbaan is hij bijna dertig jaar journalist geweest bij Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad. Uiteraard schreef hij hier ook over zijn grote passie: wielrennen.

Foto: Provincie Limburg

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen