Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Wielercoryfee Bennie Ceulen kondigt pensioen aan

Geplaatst opvrijdag 19 oktober 2018 - 13:53

De 66-jarige Maastrichtenaar Bennie Ceulen neemt aan het einde van dit jaar afscheid als perschef bij Team Sunweb, de wielerploeg van Tom Dumoulin.

"Na lang twijfelen en met pijn in het hart heb ik besloten om aan het einde van dit jaar te stoppen als perschef", zegt Ceulen in een persbericht van de wielerploeg, waar hij sinds 2009 werkzaam was. "Niet voor een andere baan, maar om met pensioen te gaan."

Giro
Een van de hoogtepunten uit zijn loopbaan is de Giro-zege van zijn stadsgenoot Tom Dumoulin, zo zegt hij verder. Ceulen wil als pensionado meer tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Carrière
Ceulen was vroeger zelf ook als profrenner actief. Hij was zelfs ploeggenoot van Tourwinnaars Lucien van Impe en Bernard Hinault. Na zijn wielerloopbaan is hij bijna dertig jaar journalist geweest bij Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad. Uiteraard schreef hij hier ook over zijn grote passie: wielrennen.

Foto: Provincie Limburg

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen