Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie vallen in de prijzen bij het Limburgs sportgala?

Geplaatst opmaandag 17 december 2018 - 7:04

De crème de la crème van de Limburgse sportwereld hoopt maandag in de prijzen te vallen bij het jaarlijks sportgala van de Provincie Limburg.

De sportman, sportvrouw, sportploeg, sporter met een beperking én het talent van het jaar worden in de TheaterHotel De Oranjerie in Roermond bekendgemaakt.

Kanshebbers
In de categorie 'sportman van het jaar' zijn coureur Max Verstappen, wielrenner Tom Dumoulin en handboogschutter Steve Wijler de kanshebbers. Bij de vrouwen gaat het tussen judoka Juul Franssen, voetbalster Lieke Martens en tennisster Demi Schuurs.

Ploegen en talenten
Fortuna Sittard en de handballers van Bevo en Lions dingen mee om de titel 'sportploeg van het jaar'. De drie talenten die in aanmerking komen voor de onderscheiding, zijn dammer Jitse Slump, handbalster Larissa Nusser en judoka Mark van Dijk.

Voor de titel 'beste Limburgse sporter met een beperking' zijn handbikester Laura de Vaan, rolstoeltennisser Sam Schröder en para-dressuur-amazone Nicole den Dulk genomineerd.

Stemmen
Een vakjury is verantwoordelijk voor de nominaties. Het publiek kon in de afgelopen dagen in alle categorieën een stem uitbrengen.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen