Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie krijgt dit jaar de Geneet van het Laeve Award?

Geplaatst opdonderdag 10 mei 2018 - 7:59

Eén dag per jaar is L1 Radio helemaal van jou en dat is op Hemelvaartsdag!

Donderdag is de 22e L1mbo top 100 en luisteraars hebben bepaald hoe deze lijst eruit ziet.

Hoe hoog zullen de nummers van Beppie Kraft staan? Welk liedje is de hoogste nieuwe binnenkomer in de lijst? En spant Jack Vinders met D'r Kloon weer de kroon?

Lees ook: Jack Vinders nummer één in de L1mbo Top 100

Live optredens
De lijst met liedjes wordt per uur bekendgemaakt. Maar nog veel leuker: kijk en luister mee! Tim, Ruud, Henk en Sjoerd staan de hele dag tot je beschikking. En extra genieten met live optredens van o.a Kwante Hippe, Baroesjko, Ben Verdellen, Thei & Marij, Dyanne Sleijpen en Joep van Wegberg.

Award
Net als eerdere jaren krijgt de nummer 1 ook dit jaar de Geneet van het Laeve Award. Wie er met deze prijs vandoor gaat, hoor je rond de klok van 17:30 uur.

Kijk en luister vanaf 08:00 uur hier mee.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen