Overslaan en naar de inhoud gaan

Wie krijgt dit jaar de Geneet van het Laeve Award?

Geplaatst opdonderdag 10 mei 2018 - 7:59

Eén dag per jaar is L1 Radio helemaal van jou en dat is op Hemelvaartsdag!

Donderdag is de 22e L1mbo top 100 en luisteraars hebben bepaald hoe deze lijst eruit ziet.

Hoe hoog zullen de nummers van Beppie Kraft staan? Welk liedje is de hoogste nieuwe binnenkomer in de lijst? En spant Jack Vinders met D'r Kloon weer de kroon?

Lees ook: Jack Vinders nummer één in de L1mbo Top 100

Live optredens
De lijst met liedjes wordt per uur bekendgemaakt. Maar nog veel leuker: kijk en luister mee! Tim, Ruud, Henk en Sjoerd staan de hele dag tot je beschikking. En extra genieten met live optredens van o.a Kwante Hippe, Baroesjko, Ben Verdellen, Thei & Marij, Dyanne Sleijpen en Joep van Wegberg.

Award
Net als eerdere jaren krijgt de nummer 1 ook dit jaar de Geneet van het Laeve Award. Wie er met deze prijs vandoor gaat, hoor je rond de klok van 17:30 uur.

Kijk en luister vanaf 08:00 uur hier mee.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen