Overslaan en naar de inhoud gaan

Wethouders en gemeentesecretaris verkleed als stempotlood

Geplaatst opzaterdag 10 februari 2018 - 17:00

De aankomende gemeenteraadsverkiezingen van volgende maand worden ook tijdens carnaval niet vergeten. Wethouders en de gemeentesecretaris van Mook en Middelaar zijn namelijk tijdens de sleuteloverdracht in Molenhoek verkleed als 'stempotlood'.

Met de ludieke actie willen ze alle feestvierders oproepen om te gaan stemmen op 21 maart.

Er valt een kaart in de gang
Er is ook een optreden van het college van burgemeester en wethouders waarbij de feestvierders kunnen meezingen met een alternatieve tekst op de muziek van 'Er staat een paard in de gang' van André van Duin. Voor de gelegenheid is de tekst door burgemeester Willem Gradisen omgedoopt tot 'Er valt een kaart in de gang'.

De stempotloodpakken waren speciaal in de Verenigde Staten besteld en kwamen gelukkig op tijd binnen, zo meldt de gemeente.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen