Overslaan en naar de inhoud gaan

Wethouder Leudal mist carnaval: complicaties na hartoperatie

Geplaatst opzondag 3 maart 2019 - 13:32

Wethouder Arno Walraven, carnavalist in hart en nieren, mist de vastelaovend omdat hij in het ziekenhuis ligt. De wethouder van Leudal onderging recentelijk een openhartoperatie.

Door complicaties moest hij langer in het ziekenhuis blijven.

Zwaar
Walraven, geboren op carnavalsmaandag, heeft nog geen jaar overgeslagen. Dat hij dit jaar moet missen valt hem wel zwaar. Ondanks dat hij er niet goed aan toe was, kon hij toch in de stemming komen door de Top1111, zei hij zondag op L1 Radio. Gelukkig kreeg hij ook nog hoog bezoek in het ziekenhuis van de prins van Horn.

Aswoensdag
Volgens Walraven zeggen de artsen van het Laurentiusziekenhuis dat het nu zo goed gaat dat hij aankomende week alsnog naar huis mag. Helaas voor de wethouder is dat pas op Aswoensdag.

Maar volgend jaar is hij er weer bij, met een perfect kloppend carnavalshart.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen