Overslaan en naar de inhoud gaan

Wethouder Leudal mist carnaval: complicaties na hartoperatie

Geplaatst opzondag 3 maart 2019 - 13:32

Wethouder Arno Walraven, carnavalist in hart en nieren, mist de vastelaovend omdat hij in het ziekenhuis ligt. De wethouder van Leudal onderging recentelijk een openhartoperatie.

Door complicaties moest hij langer in het ziekenhuis blijven.

Zwaar
Walraven, geboren op carnavalsmaandag, heeft nog geen jaar overgeslagen. Dat hij dit jaar moet missen valt hem wel zwaar. Ondanks dat hij er niet goed aan toe was, kon hij toch in de stemming komen door de Top1111, zei hij zondag op L1 Radio. Gelukkig kreeg hij ook nog hoog bezoek in het ziekenhuis van de prins van Horn.

Aswoensdag
Volgens Walraven zeggen de artsen van het Laurentiusziekenhuis dat het nu zo goed gaat dat hij aankomende week alsnog naar huis mag. Helaas voor de wethouder is dat pas op Aswoensdag.

Maar volgend jaar is hij er weer bij, met een perfect kloppend carnavalshart.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen