Overslaan en naar de inhoud gaan

Wethouder Jos Teeuwen verlaat Venlose politiek

Geplaatst opwoensdag 18 oktober 2017 - 20:33

De Venlose wethouder van Ruimtelijke Ontwikkeling Jos Teeuwen verlaat na de gemeenteraadsverkiezingen van maart de politiek. Hij vindt het tijd voor wat anders.

Dit maakt hij bekend in een interview met De Limburger.

Switch
"Ik ben nu acht jaar wethouder en loop tegen de zestig jaar aan. Ik wil nu graag die switch maken. Over vier jaar ben ik 62, dan is het misschien te laat", zo zegt Teeuwen over zijn vertrek tegen Omroep Venlo.

Functie
Wel blijft Teeuwen betrokken bij het CDA en zegt hij zijn functie als dagelijks bestuurder van de Limburgse afdeling niet op te geven. "Ik blijf betrokken, maar verlaat de actieve politiek."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen