Overslaan en naar de inhoud gaan

Wethouder Hugo Janssen dient ontslag in

Geplaatst opmaandag 29 mei 2017 - 16:53

Wethouder Hugo Janssen van de gemeente Brunssum heeft zijn ontslag aangeboden. Zijn partij, de lokale partij Lijst Borger is per direct uit de coalitie van Brunssum gestapt.

Dat bevestigt een woordvoerder van de gemeente Brunssum.

Coalitie
De reden daarvan brengt de gemeente niet naar buiten. Lijst Borger zou zich niet meer kunnen vinden in de coalitie. De coalitiepartijen verliezen met het opstappen van de twee raadsleden van de Lijst Borger de meerderheid in de raad.

Het college van Brunssum beraadt zich op de ontstane situatie, aldus een woordvoerder

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Verzet in Brunssum tegen herindeling Parkstad
Programma Brunssumse partij blijkt knip- en plakwerkje
Koopmans noemt bestuurscrisis Brunssum 'heel pijnlijk'
Oppositie Brunssum zegt vergadering integriteitsonderzoek af
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen