Drugslab Weert (25 juni 2020)

Drugspand Weert alsnog tijdelijk gesloten

Een drugspand aan de Heihuisweg in Weert gaat na een lange juridische procedure alsnog tijdelijk op slot.

Burgemeester sluit drie hennepgebouwen Susteren

Burgemeester Jos Hessels van de gemeente Echt-Susteren heeft dinsdag één woning en twee bedrijfsgebouwen gesloten in Susteren. In de gebouwen werd eind vorig jaar hennep aangetroffen.

Henneploods in Tegelen op slot

Burgemeester Antoin Scholten van Venlo heeft maandag twee drugspanden gesloten in de gemeente.

Ook Sittard-Geleen gaat henneppanden per direct sluiten

Burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen heeft besloten dat hij bij ontdekking van softdrugspanden overgaat tot directe sluiting van het pand.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten