Overslaan en naar de inhoud gaan

Westa verplettert De Toekomst bij start voorjaarscompetitie

Geplaatst opzaterdag 25 januari 2020 - 22:57

De tafeltennissers van Westa zijn de voorjaarscompetitie prima begonnen. Zij verpletterden in Wessem het team van De Toekomst uit Lochem met 10-0.

De mannen uit Westa hadden weinig moeite met de tegenstander, waarvan aan het slot van de najaarscompetitie nog verloren werd.

Vijf games
In Wessem enkele partijen spannend en eindigden pas na vijf games. De jonkies Barry Berben en Kas van Oost en drievoudig Lets kampioen Arturs Reinholds zorgden voor de winst in de enkelspelen, de let en 16-jarige Jelle Moris pakten de punten in het dubbelspel.

Zwaarste tegenstander
Westa speelt volgende week in Leiden tegen Scylla, een wedstrijd die het Wessemse team volgens Jorg Smeets moet kunnen winnen. TOGB uit Berkel en Rodenrijs wordt als de zwaarste tegenstander in de strijd om promotie naar de eredivisie gezien. Die wedstrijd wordt op 7 maart gespeeld.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen