Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Westa sluit eerste seizoenshelft met winst af

Geplaatst opzondag 7 oktober 2018 - 15:48

De tafeltennissers van Westa hebben de eerste seizoenshelft van de competitie in de eerste divisie met winst afgesloten.

In Bergeijk werd met 7-3 van het plaatselijk tafeltennisteam gewonnen.

Bolwerken
Barry Berben, Jelle Moris en Kamil Sadlowski wonnen elk twee wedstrijden. Berben en Moris wonnen ook het dubbel met 3-0 en dat leverde Westa het zevende punt op. Bij Bergeijk was Marco Bottram te sterk voor Kamil Sadlowski en Jelle Moris. Daarnaast kon Barry Berben van Westa het niet bolwerken tegen Chris Tournelle.

Komende zaterdag start de tweede seizoenshelft voor Westa. De mannen uit Wessem gaan dan op bezoek bij Hilversum, de koploper in de eerste divisie

Vrouwen delen punten
De Wessemse tafeltennissters moesten het in de eredivisie opnemen tegen de vrouwen van TTV Heerlen. De derby, die in het Tafeltenniscentrum in Wessem werd gespeeld, eindigde in 3-3. Alle partijen eindigden in 3-0.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen