Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Westa sluit eerste seizoenshelft met winst af

Geplaatst opzondag 7 oktober 2018 - 15:48

De tafeltennissers van Westa hebben de eerste seizoenshelft van de competitie in de eerste divisie met winst afgesloten.

In Bergeijk werd met 7-3 van het plaatselijk tafeltennisteam gewonnen.

Bolwerken
Barry Berben, Jelle Moris en Kamil Sadlowski wonnen elk twee wedstrijden. Berben en Moris wonnen ook het dubbel met 3-0 en dat leverde Westa het zevende punt op. Bij Bergeijk was Marco Bottram te sterk voor Kamil Sadlowski en Jelle Moris. Daarnaast kon Barry Berben van Westa het niet bolwerken tegen Chris Tournelle.

Komende zaterdag start de tweede seizoenshelft voor Westa. De mannen uit Wessem gaan dan op bezoek bij Hilversum, de koploper in de eerste divisie

Vrouwen delen punten
De Wessemse tafeltennissters moesten het in de eredivisie opnemen tegen de vrouwen van TTV Heerlen. De derby, die in het Tafeltenniscentrum in Wessem werd gespeeld, eindigde in 3-3. Alle partijen eindigden in 3-0.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen