Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkzaamheden A73 komende weekend geannuleerd

Geplaatst opvrijdag 24 september 2021 - 6:53

De werkzaamheden die Rijkswaterstaat komend weekend zou uitvoeren op de A73 tussen Roermond en afslag Maasbree zijn geannuleerd.

Dit betekent dat de A73 dit weekend gewoon open zal blijven voor het verkeer. Dat heeft Rijkswaterstaat donderdagavond besloten.

Geen goedkeuring
De werkzaamheden kunnen niet doorgaan, omdat niet alle betrokken partijen goedkeuring hebben verleend. "De afzetting en de omleidingsroutes hadden we op het Duitse wegennet willen laten beginnen en daar hadden we gistermiddag nog geen akkoord op gekregen. Dat heeft ertoe geleid dat we de werkzaamheden hebben moeten annuleren", legt Maurice de Graef van Rijkswaterstaat uit.

De aanvraag voor de afsluiting en omleiding is volgens De Graef te laat gedaan, waardoor de Duitse wegbeheerder onvoldoende tijd heeft gehad om een akkoord te geven.

Half november
De werkzaamheden zullen opnieuw ingepland moeten worden. "Dat zal een weekend half november zijn", verwacht De Graef. "Dan worden de werkzaamheden alsnog uitgevoerd." De exacte data worden later bekendgemaakt.

Lees ook: Deel A73 hele weekend dicht voor groot onderhoud

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen