Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkzaamheden: A2 in zuidelijke richting enkele nachten dicht

Geplaatst opdonderdag 29 augustus 2019 - 15:10

Vanwege onderhoudswerkzaamheden sluit Rijkswaterstaat de snelweg A2 richting Limburg tussen 2 en 6 september vier avonden en nachten gedeeltelijk af.

Het gaat om de rijbaan in zuidelijke richting tussen knooppunt Leenderheide en afslag 34 bij Valkenswaard, de laatste afslag vóór de provinciegrens van Noord-Brabant met Limburg, zo is op de website van Rijkswaterstaat te lezen. De rijbaan in noordelijke richting blijft gewoon open.

Omleiding
Het stuk snelweg richting Limburg gaat op maandag 2 september, dinsdag 3 september, woensdag 4 september én donderdag 5 september van 21:00 uur tot 05:00 uur dicht. Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid. Weggebruikers moeten daarbij rekening houden met zo'n tien minuten extra reistijd.

Regulier onderhoud
Rijkswaterstaat geeft aan dat het om reguliere onderhoudswerkzaamheden aan de snelweg gaat. Daarbij moet gedacht worden aan het opnieuw asfalteren van het wegdek, het vervangen van voegovergangen bij bruggen en viaducten en onderhoud aan de vangrail.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen