Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkplaats Van Gogh in Venray nu Rendiz

Geplaatst opdinsdag 12 mei 2015 - 7:22

De Stijlfactorij uit Panningen, onderdeel van het bedrijf Rendiz, neemt de houten metaalwerkplaats van het Vincent van Gogh instituut in Venray over.

Rendiz heeft in de regio al verschillende projecten gerealiseerd die maatschappelijke en commerciële activiteiten combineren. Voorbeelden zijn De fabriek in Maasbree en De Bekkerie in Venlo.

Dagbesteding
Door deze overname kunnen de vijftien tot twintig mensen met psychische problemen die in Venray hun dagbesteding hebben hun plek daar houden. De werkplaats van het Vincent van Gogh instituut is gevestigd op het terrein van de NLW Groep. Onder leiding van de Stijlfactorij zal de werkplaats eigen producten gaan ontwerpen en maken.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Nieuwe baas voor MultiCopy
SIF-gebouw Panningen wordt hoofdkantoor Rendiz
Vluchtelingen bouwen eigen woonunits in Panningen
Verkoop school Heide uitgesteld door stroeve samenwerking
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen