Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkplaats Van Gogh in Venray nu Rendiz

Geplaatst opdinsdag 12 mei 2015 - 7:22

De Stijlfactorij uit Panningen, onderdeel van het bedrijf Rendiz, neemt de houten metaalwerkplaats van het Vincent van Gogh instituut in Venray over.

Rendiz heeft in de regio al verschillende projecten gerealiseerd die maatschappelijke en commerciële activiteiten combineren. Voorbeelden zijn De fabriek in Maasbree en De Bekkerie in Venlo.

Dagbesteding
Door deze overname kunnen de vijftien tot twintig mensen met psychische problemen die in Venray hun dagbesteding hebben hun plek daar houden. De werkplaats van het Vincent van Gogh instituut is gevestigd op het terrein van de NLW Groep. Onder leiding van de Stijlfactorij zal de werkplaats eigen producten gaan ontwerpen en maken.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Nieuwe baas voor MultiCopy
SIF-gebouw Panningen wordt hoofdkantoor Rendiz
Vluchtelingen bouwen eigen woonunits in Panningen
Verkoop school Heide uitgesteld door stroeve samenwerking
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen