Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkplaats Van Gogh in Venray nu Rendiz

Geplaatst opdinsdag 12 mei 2015 - 7:22

De Stijlfactorij uit Panningen, onderdeel van het bedrijf Rendiz, neemt de houten metaalwerkplaats van het Vincent van Gogh instituut in Venray over.

Rendiz heeft in de regio al verschillende projecten gerealiseerd die maatschappelijke en commerciƫle activiteiten combineren. Voorbeelden zijn De fabriek in Maasbree en De Bekkerie in Venlo.

Dagbesteding
Door deze overname kunnen de vijftien tot twintig mensen met psychische problemen die in Venray hun dagbesteding hebben hun plek daar houden. De werkplaats van het Vincent van Gogh instituut is gevestigd op het terrein van de NLW Groep. Onder leiding van de Stijlfactorij zal de werkplaats eigen producten gaan ontwerpen en maken.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Nieuwe baas voor MultiCopy
SIF-gebouw Panningen wordt hoofdkantoor Rendiz
Vluchtelingen bouwen eigen woonunits in Panningen
Verkoop school Heide uitgesteld door stroeve samenwerking
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen