Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkgevers: nieuw kabinet moet investeren in infrastructuur

Geplaatst opdinsdag 10 januari 2017 - 21:06

Het nieuwe kabinet moet investeren in infrastructuur en innovatie. Ook moeten er minder regels komen. Dat zeggen de Limburgse werkgeversverenigingen.

Ze deden de oproep tijdens de nieuwjaarbijeenkomst van Ondernemend Limburg. Dat is een samenwerking tussen de drie grootste werkgeversverenigingen van Limburg: LWV, MKB-Limburg en de LLTB.

Ondernemen
Volgens voorzitter Monique Princen van het samenwerkingsverband moeten ondernemers weer kunnen ondernemen. "Door de vele regels was dat de laatste jaren vaak lastig", zo stelde ze. Ze hoopt ook dat na de verkiezingen in maart veel Limburgse Kamerleden zullen plaatsnemen in de Tweede Kamer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Ondernemend Limburg wil investering van 6 miljard
Werkgevers willen duidelijkheid over standpunten FvD
Nieuw offensief voor verbreding drukke A2 bij Weert
'Noord-Limburg kan beter profiteren van economie'
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen