Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkgevers: nieuw kabinet moet investeren in infrastructuur

Geplaatst opdinsdag 10 januari 2017 - 21:06

Het nieuwe kabinet moet investeren in infrastructuur en innovatie. Ook moeten er minder regels komen. Dat zeggen de Limburgse werkgeversverenigingen.

Ze deden de oproep tijdens de nieuwjaarbijeenkomst van Ondernemend Limburg. Dat is een samenwerking tussen de drie grootste werkgeversverenigingen van Limburg: LWV, MKB-Limburg en de LLTB.

Ondernemen
Volgens voorzitter Monique Princen van het samenwerkingsverband moeten ondernemers weer kunnen ondernemen. "Door de vele regels was dat de laatste jaren vaak lastig", zo stelde ze. Ze hoopt ook dat na de verkiezingen in maart veel Limburgse Kamerleden zullen plaatsnemen in de Tweede Kamer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ondernemend Limburg wil investering van 6 miljard
Werkgevers willen duidelijkheid over standpunten FvD
Nieuw offensief voor verbreding drukke A2 bij Weert
MKB Limburg zorgen miljoenennota (18 sep 2019)
Reorganisaties bij MKB-Limburg en LWV
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen