Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkgevers: nieuw kabinet moet investeren in infrastructuur

Geplaatst opdinsdag 10 januari 2017 - 21:06

Het nieuwe kabinet moet investeren in infrastructuur en innovatie. Ook moeten er minder regels komen. Dat zeggen de Limburgse werkgeversverenigingen.

Ze deden de oproep tijdens de nieuwjaarbijeenkomst van Ondernemend Limburg. Dat is een samenwerking tussen de drie grootste werkgeversverenigingen van Limburg: LWV, MKB-Limburg en de LLTB.

Ondernemen
Volgens voorzitter Monique Princen van het samenwerkingsverband moeten ondernemers weer kunnen ondernemen. "Door de vele regels was dat de laatste jaren vaak lastig", zo stelde ze. Ze hoopt ook dat na de verkiezingen in maart veel Limburgse Kamerleden zullen plaatsnemen in de Tweede Kamer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ondernemend Limburg wil investering van 6 miljard
Thuiswerken (19 jan 2021)
'Regering moet coronaverlof bekostigen voor ouders'
Werkgevers willen duidelijkheid over standpunten FvD
Nieuw offensief voor verbreding drukke A2 bij Weert
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen