Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkgevers: nieuw kabinet moet investeren in infrastructuur

Geplaatst opdinsdag 10 januari 2017 - 21:06

Het nieuwe kabinet moet investeren in infrastructuur en innovatie. Ook moeten er minder regels komen. Dat zeggen de Limburgse werkgeversverenigingen.

Ze deden de oproep tijdens de nieuwjaarbijeenkomst van Ondernemend Limburg. Dat is een samenwerking tussen de drie grootste werkgeversverenigingen van Limburg: LWV, MKB-Limburg en de LLTB.

Ondernemen
Volgens voorzitter Monique Princen van het samenwerkingsverband moeten ondernemers weer kunnen ondernemen. "Door de vele regels was dat de laatste jaren vaak lastig", zo stelde ze. Ze hoopt ook dat na de verkiezingen in maart veel Limburgse Kamerleden zullen plaatsnemen in de Tweede Kamer.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ondernemend Limburg wil investering van 6 miljard
Thuiswerken (19 jan 2021)
'Regering moet coronaverlof bekostigen voor ouders'
Werkgevers willen duidelijkheid over standpunten FvD
Nieuw offensief voor verbreding drukke A2 bij Weert
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen