Kerstpakket 2

Werkgevers pakken laat uit met grote kerstpakketten

Werkgevers hoopten net als de werknemers dat er versoepelingen in het vooruitzicht zouden komen met de feestdagen. Nu die hoop min of meer is vervlogen, besloten veel Limburgse werkgevers pas laat om uit te pakken met een groot kerstpakket.

temperatuurvoorhoofd
LWV: 'Ondernemers mogen personeel niet op corona testen'

De Limburgse werkgeversvereniging pleit er niet voor dat bedrijven hun personeel zelf gaan testen op corona.

Werkende moeder met kinderen, coronacrisis (stock)
Ondernemers over versoepeling: 'Had meer ingezeten'

Ondernemersorganisaties zijn blij dat de eerder aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen per 1 juni kunnen doorgaan.

ondernemer zorgen coronacrisis geld steunmaatregelen stock
Ondernemers willen extra steunmaatregelen

Er heerst onbegrip bij de Limburgse werkgeversorganisaties. Ze hadden gerekend op versoepeling van de -corona-maatregelen voor het bedrijfsleven. Maar daar wil het kabinet nog niet aan, zo liet premier Mark Rutte dinsdagavond weten.

Limburgse werkgevers willen stoppen met roken niet betalen

De Limburgse Werkgevers Vereniging ziet er niets in om personeelsleden met cadeaubonnen te stimuleren om te stoppen met roken.

Werkgevers openbaar vervoer: 'Staking is onrechtmatig'

Werkgevers in het openbaar vervoer (VWOV) vinden dat de vakbonden FNV en CNV oneigenlijk gebruik willen maken van het stakingsrecht.

Werkgevers: Limburgse economie in de lift

Het gaat weer goed met de Limburgse economie. Dat zegt voorzitter Jan Zuidam van de Limburgse Werkgevers Vereniging, LWV.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten