Overslaan en naar de inhoud gaan

Werkbus raakt auto in flank bij botsing: twee gewonden

Geplaatst opdonderdag 9 juli 2020 - 16:07

Een auto is donderdagmiddag in Wessem vlak na het verlaten van de A2 aangereden door een werkbus. De twee inzittenden van de auto raakten gewond.

De hulpdiensten werden rond 15:00 uur opgeroepen om naar de Panheelderweg te gaan.

Niet ontwijken
De wagen verliet de A2 bij afslag Wessem en wilde op de T-splitsing de Panheelderweg oprijden. De bestuurder van de werkbus die op die weg van Panheel naar Wessem reed, kon de auto niet meer ontwijken. De auto werd in de flank geraakt.

Bevrijden
De brandweer moest een autodeur eruit knippen om de chauffeur uit het voertuig te kunnen halen. De bestuurder en bijrijder zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen