Overslaan en naar de inhoud gaan

Werk aan wegen: A77 en tunnels A73 afgesloten

Geplaatst opvrijdag 13 december 2019 - 7:57

Voor het herstel van het van het wegdek van de A77 op de Maasbrug bij Heijen gaat de snelweg dit weekend helemaal dicht.

Vrijdagavond om 22:00 uur wordt de weg afgezet, zondag om 12:00 uur gaat de snelweg tussen knooppunt Rijkevoort en de Duitse grens weer open. Dat gebeurt voor het herstel van de voegovergangen, de overgang tussen het wegdek en het brugdek.

Verplaatst
Afgelopen najaar werd ontdekt dat die voegen hersteld moesten worden. In september werd begonnen met de voegovergangen op de weghelft richting Duitsland, komend weekend worden de werkzaamheden verplaatst naar de andere weghelft.

Aanvankelijk dacht Rijkswaterstaat dat de werkzaamheden eind november klaar zouden zijn, maar inmiddels is dit voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Lees ook: Problemen op A77 duren tot eind november

Tunnels
Ook automobilisten op de A73 moeten dit weekend rekening houden met werkzaamheden. De Roer- en Swalmentunnels zijn van vrijdagavond tot zaterdagmorgen gesloten voor regulier onderhoud.

Voor allebei de routes zijn omleidingen aangegeven.

Kijk voor de actuele situatie op de Limburgse wegen op 1limburg.nl/verkeer

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen