Overslaan en naar de inhoud gaan

Wereldtitel voor Kerkraadse accordeonist Van den Eijnden

Geplaatst opzondag 1 augustus 2021 - 22:07

De Kerkraadse accordeonist Kevin van den Eijnden mag zich het komend jaar de op één na beste harmonicaspeler ter wereld noemen, en de beste in zijn leeftijdsklasse.

De Kerkradenaar won goud en zilver bij de Harmonika World Cup 2021 die in Canada werd gehouden. Vanwege de coronacrisis speelden de deelnemers niet live voor de jury, maar moesten ze een filmpje insturen.

Van den Eijnden speelde enkele jaren accordeon bij feestband Wir Sind Spitze maar treedt nu op met het duo Party Kryner. Daarnaast geeft hij harmonika- en accordeonlessen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen