Overslaan en naar de inhoud gaan

Wereldtitel voor Kerkraadse accordeonist Van den Eijnden

Geplaatst opzondag 1 augustus 2021 - 22:07

De Kerkraadse accordeonist Kevin van den Eijnden mag zich het komend jaar de op één na beste harmonicaspeler ter wereld noemen, en de beste in zijn leeftijdsklasse.

De Kerkradenaar won goud en zilver bij de Harmonika World Cup 2021 die in Canada werd gehouden. Vanwege de coronacrisis speelden de deelnemers niet live voor de jury, maar moesten ze een filmpje insturen.

Van den Eijnden speelde enkele jaren accordeon bij feestband Wir Sind Spitze maar treedt nu op met het duo Party Kryner. Daarnaast geeft hij harmonika- en accordeonlessen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen