Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Wereldrecord bijbellezen op 90 uur

Geplaatst opdonderdag 29 oktober 2015 - 7:28

Het wereldrecord non-stop bijbellezen staat op 90 uur en 9 minuten, en is gevestigd in Heerlen.

"We hebben gelezen van kaft tot kaft. Er is geen woord overgeslagen", zegt Ab Mulder van de organiserende Raad van Kerken Parkstad.

Dit eerste officieuze wereldrecord non-stop bijbellezen is gevestigd door enkele honderden bijbellezers die samen tekenden voor 541 blokjes van 10 minuten. De bijbelmarathon in de kapel van het Savelbergklooster in Heerlen startte zaterdagochtend om tien uur.

Serious Request
Alle bijbellezers samen waren goed voor een sponsorbedrag van 6712,60 euro, dat de Raad van Kerken Parkstad schenkt aan het goede doel van Serious Request 2015 in Heerlen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Gerelateerde berichten

Wereldrecordpoging bijbel lezen in Heerlen
De hele bijbel voorlezen in dertien dagen
Roeping gemist? Zusterorde zoekt aanwas
Dagenlange Bijbelmarathon van start in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen