Overslaan en naar de inhoud gaan

Wereldpaviljoen Steyl neemt maatregelen na inbraken

Geplaatst opmaandag 30 oktober 2017 - 22:03

Het Wereldpaviljoen in Steyl neemt maatregelen om inbraken tegen te gaan.

Welke maatregelen concreet worden genomen, maakt de organisatie niet bekend op advies van de politie.

Zelfde daders
Afgelopen weekend werd voor de tweede keer in nog geen half jaar tijd ingebroken in het pand in Steyl. Het gaat waarschijnlijk om dezelfde inbrekers, omdat ze op gelijke wijze het gebouw binnen zijn gekomen. Ze wisten met een koevoet de achterdeur open te breken.

Lees ook: Wereldpaviljoen Steyl geteisterd door inbraken

Bij de inbraak afgelopen weekend werd slechts zo'n 100 euro meegenomen. De vorige keer was de buit fors hoger: zo'n drieduizend euro.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen