Overslaan en naar de inhoud gaan

Wereldpaviljoen Steyl geteisterd door inbraken

Geplaatst opmaandag 30 oktober 2017 - 15:34

Het Wereldpaviljoen Steyl wordt geteisterd door inbraken.

Afgelopen weekend is er opnieuw ingebroken. Het is voor de tweede keer in nog geen half jaar tijd.

Fooienpot
De dieven hebben het geldkistje meegenomen. Er zat 100 euro wisselgeld in, zo meldt Omroep Venlo. Ook de fooienpot werd door het geboefte ontdekt en kapot teruggevonden. Omdat deze kort geleden nog was geleegd, zat er niet veel geld in.

Koevoet
Voor de inbraak werd de achterdeur geforceerd met een koevoet. In het gebouw is de braakschade ook aanzienlijk. Meerdere deuren zijn met geweld vernield.

Lees ook: Opbrengst Pinksterweekend gestolen van Wereldpaviljoen

Bij de eerdere inbraak na het Pinksterweekend werd fors meer buitgemaakt. Toen verdween er rond de drieduizend euro.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen