anna van der breggen

Van der Breggen rijdt woensdag eerste keer in regenboogtrui

Anna van der Breggen rijdt woensdag voor het eerst na het winnen van twee wereldtitels in haar regenboogtrui. Ze komt woensdag uit in de Waalse Pijl.

Larissa Nusser
Larissa Nusser genomineerd voor mondiale handbalprijs

Larissa Nusser is door de handbalwebsite Handbal-planet.com genomineerd voor de titel 'World Young Female playmaker 2019/2020'.

Huldiging Inger Smits en Larissa Nusser 22 dec 2019
Limburgse wereldkampioenen gehuldigd in Sittard

De gemeente Sittard-Geleen heeft handbalsters Larissa Nusser en Inger Smits, die met Oranje wereldkampioen zijn geworden, in het zonnetje gezet.

wereldkampioenen handbal onthaald op Schiphol - 17 dec 2019
Limburgse wereldkampioenen kijken weer vooruit

Inger Smits en Larissa Nusser kwamen trots met de gouden medaille om de ontvangsthal van Schiphol binnenlopen. Ze beseffen beiden dat deze wereldtitel een prachtig resultaat is van het harde werken de afgelopen tijd, maar ze kijken ook alweer vooruit.

Finale WK Handbal 15 dec 2019
Nederlandse handbalsters in slotseconde wereldkampioen

De Nederlandse handbalsters zijn wereldkampioen. In Japan versloeg Oranje tegenstander Spanje met 30-29 en pakt voor het eerst in de geschiedenis de wereldtitel.

Heerlenaar kroont zich tot wereldkampioen tafelvoetbal

De Heerlense tafelvoetballer Twan Hermans (25) heeft zich gekroond tot wereldkampioen.

Red Bull-topman gelooft in wereldtitel Verstappen

Topadviseur Helmut Marko van Red Bull heeft de verwachtingen voor Max Verstappen in de Formule 1 opgeschroefd. Hij acht de wereldtitel voor de Nederlander dit jaar mogelijk.

Mike Schloesser wint wereldbeker handboogschieten

Het was spannend, heel spannend, maar Mike Schloesser heeft de wereldbekerwedstrijd handboogschieten gewonnen.

Roermondenaren moeten China wereldtitel voetbal bezorgen

China wil in 2030 wereldkampioen voetbal worden. Dat moet gebeuren met behulp van de 'Total Soccer Method', ontwikkeld door Roermondenaren Mark Huis in 't Veld en Roger Bongaerts.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten