Overslaan en naar de inhoud gaan

Werelddoelpunt en hattrick voor Lieke Martens

Geplaatst opzaterdag 5 december 2020 - 14:45

Lieke Martens heeft zaterdagmiddag drie doelpunten gemaakt voor haar club FC Barcelona. Haar laatste doelpunt ging viral.

De speelster, die werd geboren Nieuw-Bergen, was in de eerste helft goed voor een hattrick, waarbij vooral haar derde treffer opviel. Van grote afstand plaatste ze de bal achter de Santa Teresa-sluitpost.

Puskás Award
Op één van de vele twitteraccounts rondom het vrouwenteam van FC Barcelona stond zelfs dat de goal van Lieke Martens moet worden voorgedragen voor de Puskás Award, de prijs die wordt toegekend voor het mooiste doelpunt van het jaar.

Hattrick
Met drie doelpunten zorgde Martens voor een derde van de totale productie van het vrouwenteam van FC Barcelona. Na 90 minuten stond een 9-0 eindstand op het scorebord. Tegenstander Santa Teresa had uiteraard niets in te brengen. De bezoekers kwamen nog goed weg, want halverwege stond het al 8-0.

PSV
Overigens was ook Jennifer Hermoso met vier doelpunten op dreef. Na de pauze deed Barcelona het rustiger aan en halverwege werd Martens dan ook gewisseld. Komende week speelt Lieke Martens met haar club in de Women's Champions League in Eindhoven tegen de vrouwen van PSV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen