milan vader

Milan Vader weer op podium in wereldbekerwedstrijd MTB

Mountainbiker Milan Vader is tijdens de tweede wereldbekerwedstrijd in het Tsjechische Nové Mesto na Morave als tweede geëindigd. De wedstrijd werd gewonnen door de Braziliaan Henrique Avancini.

milan vader
Mountainbiker Vader pakt podiumplek in World Cup

Voor de eerste keer in zijn loopbaan heeft Milan Vader een plek op het podium behaald tijdens een MTB-wereldbekerwedstrijd. In Nove Mesto eindigde hij als derde.

Voetbal goal doelpunt stock
Pepijn Lijnders wint met Liverpool wereldtitel

Pepijn Lijnders uit Broekhuizen, de assistent van trainer Jürgen Klopp , heeft met Liverpool de wereldtitel voor clubs veroverd.

Jumping Indoor Maastricht JIM Wereldbeker vierspannen (09 nov 2019)
JIM: Australiër is Chardon net iets te snel af

De tweede editie van de wereldbekerwedstrijd voor vierspannen tijdens Jumping Indoor Maastricht is gewonnen door de Australische wereldkampioen Boyd Exell.

Scheenaard roeit naar derde plek in wereldbekerwedstrijd

Roeister Lisa Scheenaard is in Rotterdam als derde geëindigd in de derde wereldbekerwedstrijd.

'Ridder' Schloesser wint wereldbekertoernooi

De benoeming tot ridder in de Orde van Oranje Nassau heeft handboogschutter Mike Schloesser vleugels gegeven. De schutter uit Weustenrade heeft het wereldbekertoernooi van Medellín gewonnen.

Peter Hellenbrand vroegtijdig uitgeschakeld in New Delhi

Peter Hellenbrand is maandag in de kwalificatie van de wereldbekerwedstrijd geweer en pistool schieten in New Delhi gesneuveld.

Wijler grijpt in Berlijn naast bronzen plak

Schutter Steve Wijler heeft zondag bij de wereldbekerwedstrijd in Berlijn naast de derde plaats gegrepen.

Roeister Lisa Scheenaard pakt goud bij start WB-seizoen

Roeister Lisa Scheenaard en Roos de Jong zijn het wereldbekerseizoen goed gestart.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten