Overslaan en naar de inhoud gaan

Wendy van Dijk rijdt Amstel Gold Race

Geplaatst opzondag 18 april 2021 - 8:59

Wendy van Dijk en Anouk Smulders gaan een deel van de Amstel Gold Race rijden.

Dat heeft Leontien van Moorsel bekendgemaakt in het L1-programma AvondGasten Sport.

Toerversie
Leontien van Moorsel vindt het belangrijk om zoveel mogelijk vrouwen op de fiets te krijgen. "Er doen al steeds meer vrouwen mee aan de toerversie, niet alleen op een normale fiets maar ook op een racefiets." Van Moorsel staat niet alleen in haar doel. "Wendy van Dijk en Anouk Smulders vinden dat ook en ze hebben zich ingeschreven voor de afstand van 100 kilometer van de Amstel Gold Race toerversie."

Bakker
Volgens Van Moorsel zal dat nog een flinke uitdaging worden: "Wendy van Dijk rijdt op dit moment niet verder op de fiets dan naar de bakker, maar vanaf volgende maand ga ik met ze trainen." Van Moorsel doet ook nog een oproep: "Er mogen zoveel mogelijk vrouwen aansluiten, want wij willen die groep zo groot mogelijk maken."

Presentatrice
Van Dijk is een van de bekendste presentatrices van Nederland. Ze presenteerde onder meer programma's als The Voice of Holland, Hart in Aktie en We Want More. Daarnaast is ze ook nog actrice en bekend van haar typetje Ushi. Smulders werd bekend als model en presenteert daarnaast ook diverse programma's op televisie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen