Overslaan en naar de inhoud gaan

Wendy van Dijk rijdt Amstel Gold Race

Geplaatst opzondag 18 april 2021 - 8:59

Wendy van Dijk en Anouk Smulders gaan een deel van de Amstel Gold Race rijden.

Dat heeft Leontien van Moorsel bekendgemaakt in het L1-programma AvondGasten Sport.

Toerversie
Leontien van Moorsel vindt het belangrijk om zoveel mogelijk vrouwen op de fiets te krijgen. "Er doen al steeds meer vrouwen mee aan de toerversie, niet alleen op een normale fiets maar ook op een racefiets." Van Moorsel staat niet alleen in haar doel. "Wendy van Dijk en Anouk Smulders vinden dat ook en ze hebben zich ingeschreven voor de afstand van 100 kilometer van de Amstel Gold Race toerversie."

Bakker
Volgens Van Moorsel zal dat nog een flinke uitdaging worden: "Wendy van Dijk rijdt op dit moment niet verder op de fiets dan naar de bakker, maar vanaf volgende maand ga ik met ze trainen." Van Moorsel doet ook nog een oproep: "Er mogen zoveel mogelijk vrouwen aansluiten, want wij willen die groep zo groot mogelijk maken."

Presentatrice
Van Dijk is een van de bekendste presentatrices van Nederland. Ze presenteerde onder meer programma's als The Voice of Holland, Hart in Aktie en We Want More. Daarnaast is ze ook nog actrice en bekend van haar typetje Ushi. Smulders werd bekend als model en presenteert daarnaast ook diverse programma's op televisie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen