Overslaan en naar de inhoud gaan

Wekkermysterie opgelost: Geleens park bestaat 85 jaar

Geplaatst opzondag 30 april 2017 - 14:36

Het mysterie van de wekkertjes die zondagochtend afgingen in het Burgemeester Damenpark in Geleen is opgelost. Het park bestaat vrijdag op de kop af 85 jaar en dat feest werd op bijzondere wijze ingeluid.

Dat meldt De Limburger.

Wekkers
Uitslapen voor omwonenden van het park zat er zondag niet in. Om 8:00 uur gingen tientallen wekkers en alarmklokken tegelijk af.

Lees ook: Geleen ruw ontwaakt door tientallen wekkers

Herinneringen
In Geleen wordt uitgebreid stilgestaan bij het 85-jarig bestaan van het park. In Theater Karroessel worden dinsdagavond bijvoorbeeld herinneringen aan het park opgehaald. Gastspreker is Pinkpopbaas Jan Smeets, die de eerste edities van zijn festival in het park organiseerde. Andere sprekers zijn Lambert Keulen, Koos Snijders, Pierre Vossen, Stan Géron en Michel van Dijke.

For You Tour
Verder vindt zaterdag de vijfde editie plaats van For You Tour. Dit festijn zal ook volledig in het teken staan van het jarige Burgemeester Damenpark.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Geleen ruw ontwaakt door tientallen wekkers
Klassiekers op 25ste Mama's Pride in Geleen
Heftige beelden: auto rijdt met volle vaart op fietser in
Designtruck trekt bekijks in Geleen
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen