Overslaan en naar de inhoud gaan

Wekkermysterie opgelost: Geleens park bestaat 85 jaar

Geplaatst opzondag 30 april 2017 - 14:36

Het mysterie van de wekkertjes die zondagochtend afgingen in het Burgemeester Damenpark in Geleen is opgelost. Het park bestaat vrijdag op de kop af 85 jaar en dat feest werd op bijzondere wijze ingeluid.

Dat meldt De Limburger.

Wekkers
Uitslapen voor omwonenden van het park zat er zondag niet in. Om 8:00 uur gingen tientallen wekkers en alarmklokken tegelijk af.

Lees ook: Geleen ruw ontwaakt door tientallen wekkers

Herinneringen
In Geleen wordt uitgebreid stilgestaan bij het 85-jarig bestaan van het park. In Theater Karroessel worden dinsdagavond bijvoorbeeld herinneringen aan het park opgehaald. Gastspreker is Pinkpopbaas Jan Smeets, die de eerste edities van zijn festival in het park organiseerde. Andere sprekers zijn Lambert Keulen, Koos Snijders, Pierre Vossen, Stan Géron en Michel van Dijke.

For You Tour
Verder vindt zaterdag de vijfde editie plaats van For You Tour. Dit festijn zal ook volledig in het teken staan van het jarige Burgemeester Damenpark.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Geleen ruw ontwaakt door tientallen wekkers
Klassiekers op 25ste Mama's Pride in Geleen
Heftige beelden: auto rijdt met volle vaart op fietser in
Witlof Geleen (10 nov 2020)
Opmerkelijke vondst politie: geen wietplantage, maar witlof
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen