Overslaan en naar de inhoud gaan

Weken werk aan Miljoenenlijn na ontsporing

Geplaatst opmaandag 30 oktober 2017 - 10:25

De Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij verwacht nog weken bezig te zijn met reparaties aan het stuk spoor, waar zondag twee wagons van de rails liepen.

Op Facebook laat de historische treinenstichting weten dat voor de kerstperiode alles weer op rolletjes moet lopen.

Lees ook: Antieke trein ontspoort op station Simpelveld

Seinwezendag
Bij de ontsporing bij het station van Simpelveld raakte niemand gewond. Het ging mis toen zondagmorgen rond 10:00 uur twee rijtuigen uit de loods van de ZLSM werden gehaald. Daarmee kwam ook een voortijdig einde aan de Seinwezendag 2017, waarbij verschillende oude treinen van de ZLSM een rit zouden maken. Ook was een oude diesellocomotief speciaal voor dit evenement naar Simpelveld afgereisd.

Medewerkers van de ZLSM zijn zondag de hele dag in touw geweest om de eerste schade te verhelpen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen