Overslaan en naar de inhoud gaan

Weinig steun voor Wilders in Maastricht

Geplaatst opvrijdag 1 april 2016 - 11:31

Geert Wilders vond bij zijn bezoek aan Maastricht nauwelijks een gewillig oor voor zijn campagne tegen het associatieverdrag met Oekraïne.

Zijn bezoek aan de binnenstad duurde slechts twintig minuten en werd overstemd door tegendemonstraties.

Verhit
Wilders-tegenstanders riepen leuzen als 'geen man, geen vrouw, niemand is illegaal' en 'say it loud, say it clear, refugees are welcome here'. Het leidde tot verhitte discussies waarbij spandoeken werden afgepakt, maar de politie hoefde niet in te grijpen.

Provinciehuis
Na de flyeractie reisde Wilders verder naar het provinciehuis, waar hij in gesprek ging met de PVV-fractie in Provinciale Staten. Mogelijk gaat dat gesprek onder meer over de problemen waarin de fractie zit, nadat oud-fractievoorzitter Michael Heemels een bedrag van zo'n 175.000 euro uit de partijkas achterover had gedrukt. Heemels was ook de persvoorlichter van Wilders.

Lees ook: PVV'er Heemels stal 175.000 euro uit partijkas.

Lees ook: Protestactie tegen komst Geert Wilders in Maastricht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Geert Wilders voert campagne in Roermond
demonstratie tegen Geert Wilders
Video: Anti-Wilders demonstratie in Heerlen
Kick Out Zwarte Piet Maastricht Demonstratie
PVV: 'Burgemeester schoot tekort bij KOZP-demonstratie'
Wilders niet bang voor nieuwe tegenstander Moszkowicz
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen