Overslaan en naar de inhoud gaan

Weinig problemen in ochtendspits door sneeuw

Geplaatst opwoensdag 7 april 2021 - 9:41

De ochtendspits in Limburg is woensdagmorgen ondanks de voorjaarssneeuw zonder al te grote problemen verlopen.

Voor een handvol lichte aanrijdingen werden de hulpdiensten ingeschakeld.

Code Geel
Dit gebeurde op de N300 bij Nuth, de Beersdalweg in Heerlen en in Venlo op de Meuleveldlaan. Op de A73 bij Maasbracht gleed een auto van de weg af. Het KNMI kondigde dinsdag code geel af vanwege de sneeuw en mogelijke gladheid, maar grote problemen bleven uit.

Lees ook: KNMI waarschuwt voor gladheid

15 centimeter sneeuw
Door de sneeuwbuien lag op de Vaalserberg woensdagmorgen een sneeuwdek van zo'n 15 centimeter. Volgens MeteoLimburg maakt de sneeuw in de loop van de ochtend vanuit het noordwesten plaats voor regen. In de loop van de middag komen er opklaringen, al blijven er ook nog buien met mogelijk hagel en (natte) sneeuw vallen.

Kijk voor een uitgebreid weeroverzicht op 1limburg.nl/weer

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen