Overslaan en naar de inhoud gaan

Weinig kans voor Eaters op bekerfinale

Geplaatst opzaterdag 21 december 2019 - 23:22

Microz Eaters heeft de eerste van twee wedstrijden in de halve finale van de bekerstrijd tegen Heerenveen verloren.

In eigen huis werd het 3-1 voor Unis Flyers

Snelle opening
De wedstrijd was nauwelijks drie minuten oud toen Adam Bezak de puck achter doelman Rowan Delil schoot en de Friezen op 1-0 voorsprong bracht. Er werd daarna geruime tijd niet gescoord, maar in de achtste minuut van de tweede periode moest Delil de puck opnieuw uit zijn doel halen. Pippo Limnell Finocchiaro kreeg de puck van Jord Smit en aarzelde niet de puck in het Eaters doel te knallen: 0-2.

Op maat bediend
Tegen het einde van de tweede periode maakte Lars den Edel in een man meer situatie het derde doelpunt voor de Friezen. Juha Kiilholma en Brent Janssen bedienden Den Edel op maat en Delil had het nakijken: 0-3.

Eer gered
Acht minuten voor tijd kon Nick Verschuren met powerplay de eer van de thuisploeg in Glanerbrook in Geleen redden, maar de nederlaag was onafwendbaar.

Alle zeilen bijzetten
Zondag komt Eaters in Heerenveen in actie en zal dan alle zeilen moeten bijzetten om zich nog voor de bekerfinale te plaatsen.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen