Overslaan en naar de inhoud gaan

Weijs niet langer hoofdtrainer NAC na komst Hyballa

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 8:29

Willem Weijs is niet langer de hoofdtrainer van NAC. De Bredanaars hebben Peter Hyballa als permanente coach aangetrokken.

Weijs (32) stond op interim-basis voor de groep in Breda, waar eind 2019 Ruud Brood en Regilio Vrede ontslagen werden.

Jong NAC
De oefenmeester uit Broekhuizenvorst nam als eindverantwoordelijke hun taken over. Nu keert hij terug naar de functie die hij aanvankelijk invulde, namelijk die van trainer van Jong NAC Breda.

Bekerstunt
Weijs deed het aardig tijdens de vijf wedstrijden die hij bij de hoofdmacht coachte: hij verloor slechts één duel, tegen Go Ahead. Het belangrijkste wapenfeit onder zijn leiding was de stunt in de KNVB Beker. Keuken Kampioen Divisie-ploeg NAC klopte toen immers PSV, nota bene de club waar Weijs eerder werkzaam was, met 2-0 in het Rat Verlegh Stadion.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen