Overslaan en naar de inhoud gaan

Weijs niet langer hoofdtrainer NAC na komst Hyballa

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 8:29

Willem Weijs is niet langer de hoofdtrainer van NAC. De Bredanaars hebben Peter Hyballa als permanente coach aangetrokken.

Weijs (32) stond op interim-basis voor de groep in Breda, waar eind 2019 Ruud Brood en Regilio Vrede ontslagen werden.

Jong NAC
De oefenmeester uit Broekhuizenvorst nam als eindverantwoordelijke hun taken over. Nu keert hij terug naar de functie die hij aanvankelijk invulde, namelijk die van trainer van Jong NAC Breda.

Bekerstunt
Weijs deed het aardig tijdens de vijf wedstrijden die hij bij de hoofdmacht coachte: hij verloor slechts één duel, tegen Go Ahead. Het belangrijkste wapenfeit onder zijn leiding was de stunt in de KNVB Beker. Keuken Kampioen Divisie-ploeg NAC klopte toen immers PSV, nota bene de club waar Weijs eerder werkzaam was, met 2-0 in het Rat Verlegh Stadion.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen