Overslaan en naar de inhoud gaan

Weijs niet langer hoofdtrainer NAC na komst Hyballa

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 8:29

Willem Weijs is niet langer de hoofdtrainer van NAC. De Bredanaars hebben Peter Hyballa als permanente coach aangetrokken.

Weijs (32) stond op interim-basis voor de groep in Breda, waar eind 2019 Ruud Brood en Regilio Vrede ontslagen werden.

Jong NAC
De oefenmeester uit Broekhuizenvorst nam als eindverantwoordelijke hun taken over. Nu keert hij terug naar de functie die hij aanvankelijk invulde, namelijk die van trainer van Jong NAC Breda.

Bekerstunt
Weijs deed het aardig tijdens de vijf wedstrijden die hij bij de hoofdmacht coachte: hij verloor slechts één duel, tegen Go Ahead. Het belangrijkste wapenfeit onder zijn leiding was de stunt in de KNVB Beker. Keuken Kampioen Divisie-ploeg NAC klopte toen immers PSV, nota bene de club waar Weijs eerder werkzaam was, met 2-0 in het Rat Verlegh Stadion.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen