Overslaan en naar de inhoud gaan

Wegwerkzaamheden: deel A67 richting Eindhoven dicht

Geplaatst opvrijdag 22 mei 2020 - 17:30

Automobilisten die vrijdagavond of in de nacht van vrijdag op zaterdag via de A67 naar Eindhoven willen rijden, krijgen met vertraging te maken.

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg, die derhalve gedeeltelijk wordt afgesloten.

Tot Helden
De rijbaan tussen knooppunt Zaarderheiken en afslag 38, bij Helden, richting Eindhoven is vanaf vrijdagavond 21:00 uur dicht. De weg gaat zaterdagochtend om 8:00 uur weer open. In de tussentijd wordt het verkeer met gele borden omgeleid.

Ander deel
Volgende week wordt aan een ander deel van de A67 gewerkt. In de nacht van woensdag op donderdag is de snelweg dan afgesloten tussen knooppunt Zaarderheiken en afrit 40 bij Velden, richting Duitsland.

Regulier onderhoud
Het gaat om regulier onderhoud aan de snelweg. Rijkswaterstaat houdt zich dan bezig met zaken als asfalteren, het vervangen van voegovergangen en het vervangen van de vangrail.

Kijk voor de actuele situatie op de Limburgse wegen op 1limburg.nl/verkeer

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen