Overslaan en naar de inhoud gaan

Wegwerkzaamheden: A2 twee weekenden dicht

Geplaatst opvrijdag 1 november 2019 - 10:29

Er wordt aan de weg gewerkt op de A2 tussen knooppunten het Vonderen en Leenderheide richting Eindhoven van vrijdag 1 november 21:00 uur tot maandag 4 november 6:00 uur.

Ook tussen vrijdag 8 november 21:00 uur en maandag 11 november 6:00 uur kan er geen gebruik worden gemaakt van dit stuk A2.

Asfalt
In deze weekenden voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan het asfalt. Tussen knooppunt Het Vonderen en afrit Sint Joost en tussen oprit Nederweert en afrit Valkenswaard is de weg dicht.

Omleiding
Bestuurders worden op deze plekken omgeleid en moeten daardoor rekening houden met extra reistijd van ongeveer 25 minuten.

Extra nachtafsluiting
Tijdens beide weekenden is in de nacht van vrijdag op zaterdag de weg ook dicht op verschillende plekken. Op 1 november is dat tussen oprit Kelpen-Oler en afrit Nederweert. Een week later is dit van oprit Sint Joost tot afrit Kelpen-Oler. Dit duurt steeds tot zaterdagochtend 8:00 uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen