Overslaan en naar de inhoud gaan

Wegwerkzaamheden: A2 twee weekenden dicht

Geplaatst opvrijdag 1 november 2019 - 10:29

Er wordt aan de weg gewerkt op de A2 tussen knooppunten het Vonderen en Leenderheide richting Eindhoven van vrijdag 1 november 21:00 uur tot maandag 4 november 6:00 uur.

Ook tussen vrijdag 8 november 21:00 uur en maandag 11 november 6:00 uur kan er geen gebruik worden gemaakt van dit stuk A2.

Asfalt
In deze weekenden voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan het asfalt. Tussen knooppunt Het Vonderen en afrit Sint Joost en tussen oprit Nederweert en afrit Valkenswaard is de weg dicht.

Omleiding
Bestuurders worden op deze plekken omgeleid en moeten daardoor rekening houden met extra reistijd van ongeveer 25 minuten.

Extra nachtafsluiting
Tijdens beide weekenden is in de nacht van vrijdag op zaterdag de weg ook dicht op verschillende plekken. Op 1 november is dat tussen oprit Kelpen-Oler en afrit Nederweert. Een week later is dit van oprit Sint Joost tot afrit Kelpen-Oler. Dit duurt steeds tot zaterdagochtend 8:00 uur.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen