Overslaan en naar de inhoud gaan

Weggebruikers gewaarschuwd voor dichte mist

Geplaatst opvrijdag 8 oktober 2021 - 6:34

Weggebruikers in Noord- en Midden-Limburg moeten vrijdagochtend rekening houden met dichte mist. Het zicht is op verschillende plekken minder dan 200 meter.

In Zuid-Limburg is het over het algemeen helder, al komen in de dalen volgens Meteo Limburg wel mistbanken voor. Pas in de loop van de ochtend lost de mist op, waarna het uiteindelijk een zonnige dag wordt.

Ook in de rest van Nederland is het zicht in de ochtend slecht. Vanwege de mist heeft het KNMI voor heel Nederland code geel afgekondigd. Het meteorologisch instituut houdt er rekening mee dat de mist tot het einde van de ochtend aanhoudt.

Kijk voor het uitgebreide weeroverzicht op 1limburg.nl/weer

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie Ć©n bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen