Overslaan en naar de inhoud gaan

Wegen Mark Schmetz en OCI-Lions scheiden na drie seizoenen

Geplaatst opwoensdag 16 januari 2019 - 17:42

OCI-Lions neemt na dit seizoen afscheid van trainer Mark Schmetz.

Dat heeft stichting Tophandbal Zuid-Limburg na drie succesvolle seizoenen besloten.

Prima resultaten
De Geleense oud-handballer heeft prima resultaten geboekt met de handballers uit Sittard. In het seizoen 2016/2017 won hij met zijn ploeg de dubbel. Verder wist hij zowel in 2016 als 2017 beslag te leggen op de Supercup. Ook heeft hij zijn steentje bijgedragen aan het professionaliseren van het technische programma van de club.

Zoektocht
De club is een zoektocht gestart naar een nieuwe trainer. In een persbericht staat dat de opvolger van Schmetz een 'meerwaarde moet zijn voor de volgende fase in de ontwikkeling van de organisatie'.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen