Overslaan en naar de inhoud gaan

Wegen Mark Schmetz en OCI-Lions scheiden na drie seizoenen

Geplaatst opwoensdag 16 januari 2019 - 17:42

OCI-Lions neemt na dit seizoen afscheid van trainer Mark Schmetz.

Dat heeft stichting Tophandbal Zuid-Limburg na drie succesvolle seizoenen besloten.

Prima resultaten
De Geleense oud-handballer heeft prima resultaten geboekt met de handballers uit Sittard. In het seizoen 2016/2017 won hij met zijn ploeg de dubbel. Verder wist hij zowel in 2016 als 2017 beslag te leggen op de Supercup. Ook heeft hij zijn steentje bijgedragen aan het professionaliseren van het technische programma van de club.

Zoektocht
De club is een zoektocht gestart naar een nieuwe trainer. In een persbericht staat dat de opvolger van Schmetz een 'meerwaarde moet zijn voor de volgende fase in de ontwikkeling van de organisatie'.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen